Tuincoaching

Als u graag zelf graag uw tuin wilt onderhouden, maar u mist de specifieke kennis hiervoor, dan is tuincoaching wellicht iets voor u.

De ervaring leert dat het onderhoud van een tuin vaak veel vragen oproept. Wanneer moet je nu lavendel snoeien, hoe bemest ik mijn gazon en wanneer, hoe ga ik mosvorming tegen of hoe krijg ik de vijver helder. Vooral de beginnende tuinier, maar soms ook de gevorderde tuinier, wil graag antwoord op dergelijke vragen. Het is toch jammer als een mooi aangelegde tuin zou veranderen in een wildernis.

Door middel van tuincoaching kunt u het onderhoud zelf ter hand nemen. Concreet betekent tuincoaching dat ik samen met u door uw tuin loop en het specifieke onderhoud van uw planten bespreek en/of demonstreer.

Tuincoaching vindt meestal plaats op drie cruciale momenten in het groeiseizoen(voorjaar, zomer, herfst). De ervaring leert dat deze drie sessies vaak voldoende zijn.

Het grote voordeel van tuincoaching is dat u heel gericht antwoord krijgt op vragen over uw tuin. U krijgt als het ware privé-les in het onderhoud van uw tuin.

 
 

 

 

Netten Tuinontwerpburo uit Oosterbeek

 
 

 
 

 © 2009 Netten Tuinontwerpburo Oosterbeek

 
 

Netten Tuinontwerpburo, Peltstraat 3 6861 VC Oosterbeek

 
 

 Voor informatie over deze website, mailt u naar webmaster@nettentuinontwerpburo.nl