Realisatie

Netten Tuinontwerpburo verzorgt niet alleen het ontwerp, maar ook de gehele uitvoering van het ontwerp. Vanaf de aanvraag van een "Klic melding" om de ondergrondse kabels te traceren tot het vegen van het terras. De hoveniers van Netten Tuinontwerpburo hebben zich toegelegd op de aanleg van tuinen.

Door nauw contact met de ontwerper zijn ze op de hoogte van uw wensen als opdrachtgever. Zo kunnen eventuele aanpassingen ter plekke in goed overleg worden opgelost. Bovendien worden fouten voorkomen en zal de uitvoering geheel volgens ontwerp verlopen.

Met een compleet tuinplan wordt de aanleg van uw tuin opgestart, begeleid door een voorman, uw aanspreekpunt in het proces. Van grondwerk tot verlichting, van metselwerk tot gazon en van terras tot zwemvijver, wij hebben de specialisten in huis.

 

 

Zo wordt er bijvoorbeeld samengewerkt met een collega bedrijf Daan de Haan boomverzorging als het gaat om het snoeien en kappen van bomen.

 

 

Ook voor het aanleggen van zwemvijvers hebben we onze specialist gevonden in het bedrijf Lilypond

 

 

De tuin van uw dromen is het resultaat van een subtiel samenspel tussen opdrachtgever, ontwerper en hovenier. Deze samenwerking verzekert u ervan dat het plan ook daadwerkelijk zoals bedoeld wordt uitgevoerd.

 

 
 
 

Netten Tuinontwerpburo uit Oosterbeek

 
 

 
 

  2009 Netten Tuinontwerpburo Oosterbeek

 
 

Netten Tuinontwerpburo, Peltstraat 3 6861 VC Oosterbeek

 
 

 Voor informatie over deze website, mailt u naar webmaster@nettentuinontwerpburo.nl