Inventarisatie

Het ontwerpen begint met een eerste vrijblijvende inventarisatie gesprek. Tijdens het brainstorm gesprek, komen de wensen, ideeŽn en mogelijkheden naar voren. Uw wensen als gebruiker van de tuin zijn hierin erg belangrijk. Dit kan zijn, een plek om uit te rusten, een beeld om naar te kijken of een plek om te werken, te spelen en te praten.

Tevens krijg ik een beeld van uw persoonlijke stijl en interesses en welke elementen in de tuin u belangrijk vindt. Ook krijg ik een eerste indruk van de vormgeving van het huis en de omgeving. Tijdens dit bezoek is ook de inrichting van uw huis van belang. Uw stijl en manier van wonen geeft aan waar u zich prettig bij voelt.

Als we samen een ďklikĒ hebben en enthousiast zijn geworden over de ideeŽn en invullingen, is de eerstvolgende stap het inmeten van de tuin en het vastleggen van bestaande elementen zoals bomen, muurtjes en andere zaken die van belang zijn.

Door foto's te maken van de huidige situatie kan ik aan de tekentafel alle elementen die van belang zijn naar voren halen.

 
 
 

Netten Tuinontwerpburo uit Oosterbeek

 
 

 
 

 © 2009 Netten Tuinontwerpburo Oosterbeek

 
 

Netten Tuinontwerpburo, Peltstraat 3 6861 VC Oosterbeek

 
 

 Voor informatie over deze website, mailt u naar webmaster@nettentuinontwerpburo.nl