De ontwerper

Nadat ik mijn opleidingen als vakbekwaam hovenier had gevolgd, ben ik verder gegaan met de opleiding voor tuinontwerper en tuintechnicus.

Na jarenlang als manager in de groenbranche te hebben gewerkt, kwam ik tot de conclusie dat ik weer "back to the roots" wilde, namelijk het ontwerpen en realiseren van tuinen. 

Weer direct contact met de opdrachtgever en de vrijheid om tuinen een uniek aanzien te geven waren voor mij de reden om in 2003 het roer resoluut om te gooien en voor mijzelf te beginnen.

De vrijheid om me te ontwikkelen heeft me in de richting van het ontwerpen van bijzondere tuinen gevoerd. Om dit verder te kunnen uitdiepen is de wens van een apart ontwerpburo ontstaan.

Door de grote verscheidenheid aan opdrachten, zowel van particulieren als gemeenten en projectontwikkelaars, blijft het iedere keer weer een uitdaging om een creatieve invulling hier aan te geven.

Om mijn kennis en ervaring over te brengen, geef ik cursussen tuinontwerpen en onderhoud op de Volksuniversiteit. Tevens ben ik verbonden aan de Tuincentrum academie als examinator.

 
 
 

Netten Tuinontwerpburo uit Oosterbeek

 
 

 
 

  2009 Netten Tuinontwerpburo Oosterbeek

 
 

Netten Tuinontwerpburo, Peltstraat 3 6861 VC Oosterbeek

 
 

 Voor informatie over deze website, mailt u naar webmaster@nettentuinontwerpburo.nl